GRATULERER til Landbruksdirektoratet avd. reindrift med Lean gult belte sertifisering!

11.02.2021

 

Madisa Consulting har hatt gleden av å gjennomføre skreddersydd bedriftsinternt Lean gult belte sertifiseringskurs for ledere og medarbeidere hos Landbruksdirektoratet avd. reindrift i begynnelsen av januar.

Vi takker for innholdsrike og hyggelige dager! Kurset skulle egentlig vært arrangert i Alta, men med plutselige korona-tiltak på nyåret, ble kurset på Teams i stedet. Selv om kurset var på Teams, så manglet det ikke på engasjementet til deltagerne.

 

Vi er stolte over at deltakerne ga Lean workshopen 5,7 av 6 mulige poeng på evalueringen!

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • Over all forventning! Det var bra at det var felles oppgaver med hele gruppen

  • Er veldig fornøyd og ønsker å gå videre til grønt nivå. God balanse mellom teori, diskusjoner, oppgaver og pauser.

  • Bra og inspirerende.

  • Engasjerende og positiv kursholder. Intro til mye informasjon på en oversiktlig måte. Skapt nysgjerrighet for å lære mer.

 

Sertifiseringsbevis ble sendt digitalt når eksamen var bestått og det gule beltet ble sendt i posten. Beltet blir delt ut på en intern seremoni når alle er tilbake fra hjemmekontor.

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

Med gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet. Gjennom relevante teori, konkrete oppgaver og digitale spill, har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

 

Tusen takk for at vi fikk jobbe med dette dyktige teamet!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vil du utføre Lean gult belte sertifiseringskurs i din virksomhet?

Les mer her.