GRATULERER til K. Ekrheim for nok en solid gjennomføring av Lean gult belte sertifisering!

(2. November, 2018)

 

Denne uken ble 9 ivrige deltagere fra K. Ekrheim AS Lean gult belte sertifiserte!

GRATULERER SÅ MYE!

Nå har hele 27 ansatte inklusive ledergruppen gjennomført Lean gult belte sertifiseringskurs i regi av Madisa Consulting AS. 

Det var topp stemning begge dagene på kontoret i Oslo med meget aktive deltagere som ga alt. Deltagerne var ivrige i diskusjonene, oppgavene og ikke minst rå-gode til å bygge gokarter under Lean spillet case gokart.

 

Vi er stolte av at deltagerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,7 av 6 poeng på evalueringen!

 

Noen av kommentarene fra deltagerne:

“Svært fornøyd og giret på å begynne og jobbe med Lean i avdelingen.”

“En god kombinasjon av faglig teori, lek og moro. Samtidig veldig positivt at det som var lek og moro var læring praksis og man fikk se Lean tankegangen i praksis.”

“Veldig interessant, og at man kan bruke mange disse midler for å utvikle seg selv/bedriften videre. “

 

Kompetansemålet for kurset er å oppnå forståelse av grunn-elementer i Lean som strategi og metodikk. Deltagerne fikk også innblikk i metoder og verktøy som kan bli en del av tankegangen i det daglige forbedrings-arbeid. Les mer her.

Under gult belte sertifiseringskurs gjennomføres det etterspurte Lean-spillet “Case gokart”Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Takk til alle deltagerne for 2 fine dager!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid. 

Les mer om Lean gult belte sertifiseringskurs her.