Gratulerer til K. Ekrheim med

Lean gult belte sertifisering!

(07. Mai, 2018)

 

Forrige uke ble 8 engasjerte og kunnskapsrike deltagere fra K. Ekrheim AS Lean gult belte sertifiserte! GRATULERER SÅ MYE!

Dag 1 på Lean gult belte sertifisieringskurs ble gjennomført på ærverdige Thorbjørnrud hotell hvor det var god stemning sammen med unik og deilig mat. Vi var også heldige og fikk med en flott gave som smakte fortreffelig. Nam!

Dag 2 ble gjennomført på K. Ekrheims flotte kontor på Kalbakken i Oslo.

Det var god stemning begge dagene hvor deltagerne var aktive i diskusjonene, oppgavene og ikke minst imponerende flinke til å bygge gokarter under Lean spillet case gokart.

 

Vi er stolte av at deltagerne ga Lean-spillet case gokart 5,8 av 6 poeng på evalueringen!

 

Noen av kommentarene fra deltagerne:

“Case gokart omsatte teori til praksis. Det var også veldig god veksling mellom teori og praksis under kurset. God læringsarena.”

“Veldig bra! Inspirerende – vil lære mer!”

“Nyttig opplegg med et samlet leder-team.”

 

Kompetansemålet for kurset er å oppnå forståelse av grunn-elementer i Lean som strategi og metodikk. Deltagerne fikk også innblikk i metoder og verktøy som kan bli en del av tankegangen i det daglige forbedrings-arbeid. Les mer her.

 

Under gult belte sertifiseringskurs gjennomføres det etterspurte Lean-spillet “Case gokart”Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Takk til alle deltagerne for 2 fine dager!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid. 

Les mer om Lean gult belte sertifiseringskurs her.