GRATULERER til K. Ekrheim med Lean gult belte sertifisering!

09.03.2021

 

Vi har hatt gleden av og gjennomføre skreddersydd bedriftsinternt Lean gult belte sertifiseringskurs for engasjerte ledere og medarbeidere hos K. Ekrheim .

Vi takker for innholdsrike og hyggelige dager på Teams!

 

Vi er stolte over at deltakerne ga Lean kurset 5,6 av 6 mulige poeng på evalueringen!

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • Sitter igjen med en veldig god følelse og ble veldig motivert.

  • Kursleder gjør det spennende og lett å henge med, og er flink til å gi bekreftelse slik at man alltid føler at det er trygt å komme med sin mening. Gode diskusjoner og godt innhold.

  • Spennende og lærerikt!

  • Tipp topp, gleder meg til grønt belte. Mye energi fra kursholder, alle får mulighet til å svare på spørsmål.

 

Sertifiseringsbevis ble sendt digitalt når eksamen var bestått.

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

Med gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftsstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet. Gjennom relevante teori, konkrete oppgaver og digitale spill, har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

 

Tusen takk for at vi fikk jobbe med dette dyktige teamet!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vil du utføre Lean gult belte sertifiseringskurs i din virksomhet?

Les mer her.