GRATULERER til toppledere, ledere og verdiskapere på K. Ekrheim med Lean grønt belte sertifisering!

(27.04.2021)

Denne uken ble 10 dyktige medarbeidere fra toppledelse, ledelse og verdiskapere hos K. Ekrheim AS Lean grønt belte sertifiserte!

GRATULERER SÅ MYE!

 

Nå er totalt over 20 ansatte grønt belte sertifisert og ca. 40 ansatte gult belte sertifisert. 3 ansatte er også svart belte sertifiserte.  Det kaller vi en helhetlig satsing på kompetanse! Det har satt tydelige spor på både resultater og kulturen.

 

K. Ekrheim omtaler seg som et helt vinnerlag som vil stå på for deg! Dagligvaregrossisten har spesialisert seg på leveranser til små og mellomstore mat-butikker og omsatte i 2020 for imponerende 1 836 373′ NOK. Les mer om Ekrheim her. 

 

Det var topp stemning alle de 4 dagene på Teams med meget aktive deltagere som løste et eget case med verdistrømanalyse, prosesseffektivisering og problemløsning.

De gjennomtenkte A3-presentasjonene viste at det  er mulig å forbedre resultatene enda mer med Lean.

 

Vi er stolte av at deltagerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,4 av 6 poeng på evalueringen!

 

Noen av kommentarene fra deltagerne:

“Sitter igjen med en veldig god opplevelse og kommer til å snakke godt om Lean og dere som leverandør. Kursleder Marny er ekstremt flink i jobben sin og får det til å bli fine og lærerike dager for oss med måten hun legger opp kurset. Opplever at jeg nå kan starte på arbeidet videre for nå har jeg ekstremt mye kunnskap som også gjør at jeg kan være en del av Lean på jobb. Skal absolutt anbefale dette kurset videre til andre som ønsker å bli en del av Lean verden.” 

 

“Det var bra at teori og oppgaver vare rettet mot egen bedrift.”

 

“Gode diskusjoner og hvor kursleder er flink til å la folk snakke og føre diskusjoner men samtidig holde kursen gående. Jeg tror diskusjonene er det beste.”

 

“Informasjonen var “lett” at forstå, at ta til seg. uansett hvis mye begrep er helt nye og nye måter at håndtere problem på. Mye teori men en fin måte at få det til på.”

 

“Veldig flink og engasjert kursholder! Givende, gøy og informativt.”

 

Lean Grønt belte varer i 4 dager hvor deltageren oppnår dypere kompetanse i Lean som gir forutsetninger til å skape flyt og være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i din virksomhet. På våre kurs bruker vi edutainment – underholdende læring!

På Teams har vi hatt en praktisk tilnærming og en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt. Når korona-tiltak, lar oss møtes, bruker vi Lean-spillet Case Formel1. Les mer om grønt belte her.

 

I tillegg til Lean teori, krydrer kursleder Marny Østreng kursene med diskusjoner, oppgaver, business-caser, flere Lean-spill, eksempler fra virkeligheten og filmer.

 

Gjennom hele kurset får deltagerne veiledning og tid til å trene på Lean-metodene slik at det blir lettere å bruke de på hjemmebane.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 4 nivåer: Lean hvitt, gult, grønt og svart belte.
For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Hvitt belte er valgfritt. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

 

Tusen takk til hver eneste deltager for solid engasjement og 4 inspirerende dager!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.

 

Ta gjerne kontakt om du vil at vi skal komme til din bedrift og gjennomføre Lean sertifiseringskurs! 

 

Vil du være med på våre åpne Lean sertifiseringskurs?

Neste åpne Lean gult belte sertifiseringskurs er i Oslo 16. -17. September. med påmeldingsfrist 3. September. 

Klikk her for å se kurskalenderen.