GRATULERER til K. Ekrheim for nok en solid gjennomføring av Lean grønt belte sertifisering!

(09.09.2020)

Denne uken ble 9 dyktige deltagere fra K. Ekrheim AS Lean grønt belte sertifiserte!

GRATULERER SÅ MYE!

 

Det var topp stemning alle de 4 dagene i Oslo med meget aktive deltagere som ga alt.  Gjennom deltagernes visuelt gode A3-oppgaver beviste de at det er mulig å forbedre resultatene enda mer med Lean. Deltagerne var ivrige i diskusjonene, og ikke minst rå-gode til å bygge Formel1-bilder under Lean spillet case Formel1.

Det er fullt mulig å gjennomføre analoge kurs, selv med strenge smittevernregler. 

 

Vi er stolte av at deltagerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,8 av 6 poeng på evalueringen!

 

Noen av kommentarene fra deltagerne:

“Ble motivert og inspirert.”

“Det var interessant og se de forskjellige metodene og det var lærerikt.”

“Bra balanse i teori, praktiske øvelser og pauser.”

“Lærerikt og gøy.”

 

Fra før er ca. 30 ansatte inklusive ledergruppen gjennomført Lean gult belte sertifiseringskurs i regi av Madisa Consulting AS. 

 

K. Ekrheim omtaler seg som et helt vinnerlag som vil stå på for deg! Dagligvaregrossisten har spesialisert seg på leveranser til små og mellomstore mat-butikker. Les mer om Ekrheim her. 

 

Lean Grønt belte varer i 4 dager hvor deltageren oppnår dypere kompetanse i Lean som gir forutsetninger til å skape flyt og være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i din virksomhet. På våre kurs bruker vi edutainment – underholdende læring! Du får inspirerende motivasjons-“boostere” med Lean-spill – en praktisk tilnærming og en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt. Les mer om grønt belte her.

 

Hovedspillet under grønt belte er Case Formel 1. Her må teamet selv komme med tiltak basert på teori og oppgaver slik at flyteffektiviteten øker og kunden mottar sin bestilling innen tidsfristen. Kunden kan bestille 4 forskjellige F1-modeller.

Første runde leverte teamet 0 stk av kundens bestilling. Med bruk av ulike Lean metoder klarte teamet etter 3. runde målet:  Planlegge, montere, fakturere og levere riktig modell av Formel1 bilen med riktig antall og riktig kvalitet, til riktig sted og til riktig tid. Uten å legge til noen ressurser!

Lean-spillet fikk karakter 5,7 av 6 mulige poeng. Det kaller vi suksess!

 

I tillegg til Lean teori, krydres kursene med diskusjoner, oppgaver, business-caser, flere Lean-spill, eksempler fra virkeligheten og filmer.

Gjennom hele kurset får deltagerne veiledning og tid til å trene på Lean-metodene slik at det blir lettere å bruke de på hjemmebane.

 

Bildet viser engasjerte deltagere som er ferdige med “Marshmallow-challenge” som utfordrer rundt innovasjon og PDCA.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 4 nivåer: Lean hvitt, gult, grønt og svart belte.
For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Hvitt belte er valgfritt. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

 

Tusen takk til hver eneste deltager for solid engasjement og 4 inspirerende dager!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid. 

 

Vil du være med på våre Lean sertifiseringskurs?

Neste åpne Lean gult belte sertifiseringskurs er i Oslo 22. – 23. September med påmeldingsfrist 11. September. 

Klikk her for å se kurskalenderen.