GRATULERER til deltagere på åpent Lean grønt belte sertifiseringskurs! TAKK for terningkast 6.

(25.10.2020)

Denne uken ble deltagere fra Atea finance, Europris, IN Consulting og Høgskolen i Østfold Lean grønt belte sertifiserte.

GRATULERER SÅ MYE!

 

Kurset ble gjennomført med strenge smittevernregler.

 

Det var topp stemning alle de 4 dagene i Oslo med meget aktive deltagere som ga alt. Gjennom Lean-spillet case Formel1 beviste deltagerne at med Lean øker lønnsomheten samt at både kunde og medarbeidere blir mer fornøyde.

Deltagernes A3-oppgaver beviste at det er mulig å forbedre egne resultater.

 

Vi er stolte av at deltagerne anbefaler oss som kursleverandør med terningkast 6 av 6 poeng på evalueringen!

Deltagerne ga også Lean-spillene terningkast 6. 

 

Noen av kommentarene fra deltagerne:

“Dette var veldig bra. Jeg har lært masse. Det var bra at det var en god kombinasjon av teori og praksis, godt innhold og filmer for å understreke poenger.”

“Veldig lærerikt. Etter hva jeg har lært tidligere har ting falt litt mer på plass.”

“Det var bra at det var gjennomgang av metode og verktøy, Lean-spill og godt innhold.”

 

Lean Grønt belte varer i 4 dager hvor deltageren oppnår dypere kompetanse i Lean som gir forutsetninger til å skape flyt og være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i din virksomhet. På våre kurs bruker vi edutainment – underholdende læring! Du får inspirerende motivasjons-“boostere” med Lean-spill – en praktisk tilnærming og en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt. Les mer om grønt belte her.

 

Hovedspillet under grønt belte er Case Formel 1. Her må teamet selv komme med tiltak basert på teori og oppgaver slik at flyten øker og kunden mottar sin bestilling innen tidsfristen. Kunden kan bestille 4 forskjellige F1-modeller.

Første runde leverte teamet 0 stk av kundens bestilling. Med bruk av ulike Lean metoder klarte teamet etter 3. runde målet:  Planlegge, montere, fakturere og levere riktig modell av Formel1 bilen med riktig antall og riktig kvalitet, til riktig sted og til riktig tid. Uten å legge til noen ressurser!

I tillegg til Lean teori, krydrer kursleder Marny Østreng kursene med diskusjoner, oppgaver, business-caser, flere Lean-spill, eksempler fra virkeligheten og filmer.

Gjennom hele kurset får deltagerne veiledning og tid til å trene på Lean-metodene slik at det blir lettere å bruke de på hjemmebane.

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 4 nivåer: Lean hvitt, gult, grønt og svart belte.
For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Hvitt belte er valgfritt. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

 

Deltagerne øver på problemløsningsmetoden fiskebensanalyse.

Tusen takk til hver eneste deltager for solid engasjement og 4 inspirerende dager!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid. 

 

Vil du være med på våre Lean sertifiseringskurs?

Klikk her for å se kurskalenderen.