GRATULERER til deltagere på åpent Lean gult belte sertifiseringskurs!

24.09.2020

Deltagere fra Atea, Europris, Digitalbyrået A2N, IN Consulting og Høgskolen i Østfold gjennomførte Lean gult belte sertifiseringskurs med stil. 

Vi har bevist igjen at det er fullt mulig å holde analogt kurs med høyt fokus på smittevernreglene.

 

Kursleder Marny Østreng er stolt av at deltagerne har gitt en knallbra evaluering: 

  • Lean-spillet Case gokart” fikk terningkast 6!
  • Deltagerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,8 av 6 poeng!

Vi bøyer oss i hatten og takker for aktive, engasjerte og blide deltagere som deler sin kunnskap med gode spørsmål og innspill. I tillegg var de supergode til å løse case gokart. Deltagerne sto på så legobrikkene sputet.

 

Vi gleder oss til fortsettelsen på Lean grønt belte sertifiseringskurs 20. – 23. Oktober.

NB! Påmeldingsfrist er senest 9. Oktober. Vi har noen ledige plasser igjen. 

 

Vil du være med på Lean gult belte sertifiseringskurs? Vårens kursdatoer kommer snart, så følg med på kurskalenderen.  Vi kan også komme til din virksomhet og gjennomføre kurset.

 

Noen kommentarer fra deltagerne:

“Veldig god opplevelse å prøve dette i praksis. Fikk mye ahah-opplevelser.”

“Meget bra kurs. Veldig bra at kurset ble formidlet på en enkel og god måte.

“Dette var godt og nyttig. Veldig bra at det var dyktig kursleder som var rolig, oppmuntrende og positiv.”

“2 innholdsrike og bra dager som sto til forventingene. Dette var lærerikt. “

“Dette var veldig bra for det var en god blanding av praktiske oppgaver og teori. Det ble aldri kjedelig.”

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

Med gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet. Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

 

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

Kompetansemålet for kurset er å oppnå forståelse av grunn-elementer i Lean som strategi og metodikk. Deltagerne fikk også innblikk i metoder og verktøy som kan bli en del av tankegangen i det daglige forbedrings-arbeid. Les mer her.

 

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

Kursene inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

 

Vil du være med på åpent Lean gult belte sertifiseringskurs eller gjennomføre et kurs internt hos din virksomhet? Ta kontakt med oss! Les mer og se kurskalender her.

 

Takk til alle deltagerne for 2 fine dager!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.