GRATULERER til deltagerne med Lean gult belte sertifisering!

17. September, 2021

 

Deltagere fra Cirkle K, Ekornes, Daimex metrotek, Elektroskandia, Gjensidige, GodtlevertGruppen, Helse Bergen og Park og kombimaskiner gjennomførte Lean gult belte sertifiseringskurs med knallbra engasjement og humør på Teams. 

 

Vi er stolte over at deltakerne ga Lean kurset 5,8 av 6 mulige poeng på evalueringen!

 

Vi  takker for aktive, engasjerte og blide deltagere som deler sin kunnskap med gode spørsmål og innspill. I tillegg var de supergode til å løse vår case med prosesskartlegg og problemløsning.

 

Vi gleder oss til fortsettelsen på Lean grønt belte sertifiseringskurs 12. – 15. Oktober

NB! Påmeldingsfrist er senest 1. Oktober. Vi har noen ledige plasser igjen. 

 

Noen kommentarer fra deltagerne:

Veldig nyttig og kjekt! Har lært veldig mye. Kunnskapsrik og entusiastisk foredragsholder. Gode, konkrete teknikker som jeg kommer til å ta med meg i mitt daglige virke. “

“Veldig bra og motiverende kursleder. Marny er dyktig i det hun gjøre og flink til å lære bort. Veldig bra oppsett, holdt det spennende hele veien og var morsomt å være med på.

“God pedagogisk gjennomføring. Veksling mellom undervisning og oppgaver. Coachende stil som fungerte veldig bra.”

“Veldig nyttig kurs, mye informasjon, bra base for å komme videre i Lean temaet”

 

Vil du være med på Lean gult belte sertifiseringskurs? Vårens kursdatoer kommer snart i kurskalenderen. Vi kan også komme til din virksomhet og gjennomføre kurset.

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

Med gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet. Gjennom et relevant Case har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som prosesskartlegging, sløsingsanalyse og strukturert problemløsning.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 4 nivåer: Lean hvitt, gult, grønt og svart belte.

 

Lean hvitt belte sertifiseringskurs er GRATIS. Link til dette finner du her!

 

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

 

Kursene inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

 

Vil du være med på åpent Lean gult belte sertifiseringskurs eller gjennomføre et kurs internt hos din virksomhet? Ta kontakt med oss! Les mer og se kurskalender her.

 

Takk til alle deltagerne for 2 fine dager!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.