GRATULERER til deltagere på åpent Lean grønt belte sertifiseringskurs! TAKK for terningkast 6.

(20.04.2021)

Forrige uke ble deltagere fra Tine, Atea finance, Høgskolen i Østfold og privatpersoner Lean grønt belte sertifiserte.

GRATULERER SÅ MYE!

Gøy at vi hadde deltagere fra Norge, Sverige og Danmark.

 

Vi er stolte av at deltagerne ga terningkast 6 av 6 poeng på evalueringen!

 

Det var topp stemning alle de 4 dagene på Teams med meget aktive deltagere. Vårt case fikk svært gode tilbakemeldinger og det er imponerende hva deltagerne får til!

Deltagernes A3-presentasjoner beviste at det er mulig å forbedre egne resultater.

 

Noen av kommentarene fra deltagerne:

“Veldig lærerikt, og en annerledes måte å tenke på som er innmari interessant, fordi den kan brukes i flere aspekter av livet, ikke bare jobb.”

 

“Veldig fornøyd, har lært mye og kan fint anbefale dette til andre. Veldig gøy og hyggelig å få jobbe med andre mennesker i forskjellige bransjer for å se hvordan forskjellige bransjer har problemer og løser disse.”

 

Relevant innehåll och väldigt hands on då de ger mycket insikt i praktiska metoder. Var väldigt bra att kurset hjälp mig “knyta säcken” av tidigare erfarenheter. “

 

Lean Grønt belte varer i 4 dager hvor deltageren oppnår dypere kompetanse i Lean som gir forutsetninger til å skape flyt og være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i din virksomhet. På våre kurs bruker vi edutainment – underholdende læring!

På Teams har vi hatt en praktisk tilnærming og en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt. Les mer om grønt belte her.

 

I tillegg til Lean teori, krydrer kursleder Marny Østreng kursene med diskusjoner, oppgaver, business-caser, flere Lean-spill, eksempler fra virkeligheten og filmer.

 

Gjennom hele kurset får deltagerne veiledning og tid til å trene på Lean-metodene slik at det blir lettere å bruke de på hjemmebane.

 

Våre dyktige kursdeltagerne har gjort det usynlige synlig med Lean-metoden verdistrømanalyse. Målet er å skape flyt hvor siloer brytes ned, hvor vi får lavere kostnader ved å redusere sløsing, og skaper mer verdi for kunden.
Det jobbes på et strategisk nivå og følger en strukturert rekkefølge med 11 steg. Bildet nedenfor viser resultatet av arbeidet deres.

 

Når korona-tiltak når oss møtes, så er hovedspillet under grønt belte er Case Formel 1. Her må teamet selv komme med tiltak basert på teori og oppgaver slik at flyten øker og kunden mottar sin bestilling innen tidsfristen. Målet er å planlegge, montere, fakturere og levere riktig modell av Formel1 bilen med riktig antall og riktig kvalitet, til riktig sted og til riktig tid. Uten å legge til noen ressurser! Kunden kan bestille 4 forskjellige F1-modeller.

 

 

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 4 nivåer: Lean hvitt, gult, grønt og svart belte.
For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Hvitt belte er valgfritt. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

 

Tusen takk til hver eneste deltager for solid engasjement og 4 inspirerende dager!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid. 

 

Vil du være med på våre Lean sertifiseringskurs?

Klikk her for å se kurskalenderen. Nå får du Early bird rabatt på høstens Lean sertifiseringskurs!