GRATULERER til deltagere hos Ullensaker kommune med Lean gult belte sertifisering!

21.08.2020

Madisa Consulting har hatt gleden av å gjennomføre bedriftsinternt Lean gult belte sertifiseringskurs for 10 ledere og medarbeidere hos Ullensaker kommune avdeling helse, omsorg og velferd. Vi takker for innholdsrike og hyggelige dager med høyt engasjement og innlevelse fra alle deltakere.

Vi er stolte over at deltakerne ga Lean workshopen 5,9 av 6 mulige poeng på evalueringen!

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • Positivt og inspirerende

  • Det var bra at det var bygd opp med praktiske oppgaver med en tiltenkt progresjon underveis.

  • Det var bra at det var god veksling mellom praktiske oppgaver og teori. Fokus på forenkling av prosess/sløsing og systematisk evaluering. Hyggelig stemning og får utfordret seg litt.

  • Lean spillet var VELDIG BRA

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

Med gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet. Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

 

Tusen takk for at vi fikk komme til dere!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vil du utføre Lean gult belte sertifiseringskurs i din virksomhet?

Les mer her.