GRATULERER til deltagere fra Loyds og Paxster med Lean grønt belte sertifisering!

“Informativt, inspirerende og nyttig.” (Sitat deltager)

13. november, 2023

 

 

 

Forrige uke hadde vi gleden av å gjennomføre bedriftsinternt Lean grønt belte sertifiseringskurs for ledere hos Loyds og Paxster. Vi takker for 4 innholdsrike dager med et brennende engasjement og innlevelse fra alle deltakere.

 

Vi er stolte over at deltakerne anbefaler oss som kursleverandør 5,9 av 6 mulige poeng på evalueringen!

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • “Faglig dyktig. Fikk masse bra erfaring og nye ideer som kan gjøres i egen bedrift.”

  • “Jeg opplevde kurset som informativt, inspirerende og nyttig.”

  • “Jeg føler jeg har lært mye, både av kursleder og kollegaer som deltok på kurset.”

  • “Kombinasjon av teori og oppgaver, tydelig forklaring av lean metoder, med gode eksempler var bra. En kjempefin og nyttig fordypning i Lean.”

 

Det var topp stemning alle de 4 dagene i Sarpsborg. Gjennom Lean-spillet case Formel1 beviste de engasjerte deltagerne at med Lean øker lønnsomheten samt at både kunde og medarbeidere blir mer fornøyde.

Deltagernes A3-oppgaver beviste at det er mulig å forbedre egne resultater.

 

Lean Grønt belte varer i 4 dager hvor deltageren oppnår dypere kompetanse i Lean som gir forutsetninger til å skape flyt og være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i din virksomhet. På våre kurs bruker vi edutainment – underholdende læring! Du får inspirerende motivasjons-“boostere” med Lean-spill – en praktisk tilnærming og en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt. Les mer om grønt belte her.

Hovedspillet under grønt belte er Case Formel 1. Her må teamet selv komme med tiltak basert på teori og oppgaver slik at flyten øker og kunden mottar sin bestilling innen tidsfristen. Kunden kan bestille 4 forskjellige F1-modeller.

 

I tillegg til Lean teori, krydrer kursleder Marny Østreng kursene med diskusjoner, oppgaver, business-caser, flere Lean-spill, eksempler fra virkeligheten og filmer.

Gjennom hele kurset får deltagerne veiledning og tid til å trene på Lean-metodene slik at det blir lettere å bruke de på hjemmebane.

 

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 4 nivåer: Lean hvitt, gult, grønt og svart belte.
For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Hvitt belte er valgfritt. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

 

Foto: Loyds.

Foto: Bygdeposten

Det er veldig gøy å jobbe med Loyds og Paxster som er i bilbransjen.

Loyds er en moderne produksjonsbedrift som leverer innredning til varebiler så håndverkeren får bedre oversikt over utstyret sitt og kan spare tid på byggeplass. Her er bl.a. Toyota, Mercedes og Volkswagen på kundelista. Les mer om Loyds her.

 

 

 

 

Paxster er et industri-eventyr i norsk skala. Paxster er en miljøvennlig elektrisk bil som brukes i både Norge og i utlandet. Med Paxster får du økte besparelser utover en vanlig konvertering til en elektrisk bil. Modeller trenger mindre vedlikehold og tilbyr en unik kvalitet under tøffe forhold. Noen kunder som benytter seg av dette spennende kjøretøyet er Posten, DHL og Amedia. Les mer om Paxster her.

 

Produktene fra Loyds og Paxster reflekterer Lean på en god måte. Med innredningen i varebilen vil håndtverken spare tid til unøvendig leting og har bedre kontroll i hverdagen. Med Paxster sparer føreren mellom 15% – 40% av tiden de bruker når varer skal leveres til kunden.

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

Tusen takk for at vi fikk komme til dere!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vil du utføre Lean grønt belte sertifiseringskurs i din virksomhet?

Les mer her.

 

Du kan også delta på åpent Lean grønt belte sertifiseringskurs. Se kurskalender her.