Gratulerer med Lean gult belte sertifisering til deltagere på åpent kurs.

15.09.2018

 

Åpent Lean gult belte sertifiseringskurs ble gjennomført i forrige uke for deltagere fra DNB Forsikring, Politiets Fellestjenester, Europris, Trøgstad Sparebank, Norges danseforbund og flere til. Vi er stolte av at deltagerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,4 av 6 poeng på evalueringen!

Vi bøyer oss i hatten og takker for aktive deltagere som deler sin kunnskap med gode spørsmål og innspill.

Vi gleder oss til fortsettelsen på Lean grønt belte sertifiseringskurs i oktober.

NB! Påmeldingsfrist er senest 28. September. Vi har noen ledige plasser igjen. 

 

Noen kommentarer fra deltagerne:

“Inspirerende kursleder! Vil lære mer. Vil dra på jobben og fortelle ALLE om dette. Gokartspillet var veldig inspirerende og viser at det hjelper med Lean.”

“Hele opplegget var progressivt og pedagogisk. Veldig konkret og mye som kan anvendes umiddelbart.”

“Sitter igjen med en god følelse og økt tro på Lean som middel for videre arbeid og hverdag.”

“Bra innføring i Lean. Vet mye mer om hva det er. Bra med case gokart og god variasjon underveis.”

 

Kompetansemålet for kurset er å oppnå forståelse av grunn-elementer i Lean som strategi og metodikk. Deltagerne fikk også innblikk i metoder og verktøy som kan bli en del av tankegangen i det daglige forbedrings-arbeid. Les mer her.

 

 

 

Under gult belte sertifiseringskurs gjennomføres det etterspurte Lean-spillet “Case gokart”Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

Kursene inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

Kursinstruktør, Marny Østreng Unnli, ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk. Hun underviser også på HiØ. Som kursinstruktør blir hun betegnet som inspirerende og kunnskapsrik. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kursdeltageren har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

Vil du være med på Lean gult belte sertifiseringskurs til våren, 2019 eller internt hos din virksomhet? Les mer her.

Takk til alle deltagerne for 2 fine dager! Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.