Adrenalin-kick. Ahah-opplevelser. Terningkast 6 på åpent Lean gult belte sertifiseringskurs!

(20. September, 2019)

 

Åpent Lean gult belte sertifiseringskurs ble gjennomført denne uken for deltagere fra Forsvarsbygg, Apotek 1, Oslo kommune, Norwegian Insurance Managment, Høgskolen i Østfold, Europris og flere til!

 

Kursleder Marny Østreng er stolt av at deltagerne har gitt en knallbra evaluering: 

  • Lean-spillet Case gokart” fikk terningkast 6!
  • Deltagerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,9 av 6 poeng!

 

Vi bøyer oss i hatten og takker for aktive, engasjerte og blide deltagere som deler sin kunnskap med gode spørsmål og innspill. I tillegg var de supergode til å løse case gokart. Deltagerne sto på så legobrikkene sputet.

 

Vi gleder oss til fortsettelsen på Lean grønt belte sertifiseringskurs i oktober.

NB! Påmeldingsfrist er senest 11. Oktober. Vi har noen ledige plasser igjen. 

 

Vil du være med på Lean gult belte sertifiseringskurs? Kursdatoer kommer snart, så følg med på kurskalenderen. 

 

Noen kommentarer fra deltagerne:

“Adrenalin-kick når vi klarte oppgaven på “Case gokart”!

Alt var veldig bra, spesielt blandingen av teori og praktisk.

“Det har vært både en lærerik opplevelse og en ahah-opplevelse!”

“Humor, miljø, kursleder Marny har vært bra. Jeg er veldig fornøyd”

“Veldig bra gjennomført!”

Det øves på prosesskartlegging basert på “Case gokart”.

Kompetansemålet for kurset er å oppnå forståelse av grunn-elementer i Lean som strategi og metodikk. Deltagerne fikk også innblikk i metoder og verktøy som kan bli en del av tankegangen i det daglige forbedrings-arbeid. Les mer her.

 

 

 

 

 

 

Under gult belte sertifiseringskurs gjennomføres det etterspurte Lean-spillet “Case gokart”Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

Kursene inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

 

Vil du være med på åpent Lean gult belte sertifiseringskurs eller gjennomføre et kurs internt hos din virksomhet? Ta kontakt med oss! Les mer og se kurskalender her.

 

Takk til alle deltagerne for 2 fine dager! Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.