GRATULERER til deltagere fra Coop, Europris, Ferskvarehuset, Norgesnett, Stavanger Universitetssykehus, Sykehuspartner, og Viken fylkeskommune med Lean grønt belte sertifisering!

GRATULERER til deltagere fra Coop, Europris, Ferskvarehuset, Norgesnett, Stavanger Universitetssykehus, Sykehuspartner, og Viken fylkeskommune med Lean grønt belte sertifisering!

(30. oktober, 2023)

Forrige uke ble deltagere fra Coop, Europris, Ferskvarehuset, Norgesnett, Stavanger Universitetssykehus, Sykehuspartner, og Viken fylkeskommune

Lean grønt belte sertifiserte!

GRATULERER SÅ MYE!

 

Det var topp stemning alle de 4 dagene i Oslo med meget aktive deltagere som var svært engasjerte. Gjennom Lean-spillet case Formel1 beviste deltagerne at med Lean øker lønnsomheten samt at både kunde og medarbeidere blir mer fornøyde.

Deltagernes A3-oppgaver beviste at det er mulig å forbedre egne resultater og til bidro denne gruppen med å redusere kostnader i million-klassen!

 

Vi er stolte av at deltagerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,9 av 6 poeng på evalueringen!

Gratis introduksjon til Lean med Lean hvitt belte sertifiseringskurs finner du her.

Noen av kommentarene fra deltagerne:

“Terningkast 6. Hele kurset var veldig bra, og informativt.”

“Inspirerende! Mye var bra og spesielt at det er tid for å dele tanker, innspill.”

“Profesjonelt gjennomført godt planlagt “

“Veldig nyttig og bra kurs Marny!”

“Gjennomføringen var bra og deltagerne var en bra match. 

 

Lean Grønt belte varer i 4 dager hvor deltageren oppnår dypere kompetanse i Lean som gir forutsetninger til å skape flyt og være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i din virksomhet. På våre kurs bruker vi edutainment – underholdende læring! Du får inspirerende motivasjons-“boostere” med Lean-spill – en praktisk tilnærming og en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt. Les mer om grønt belte her.

 

 

Hovedspillet under grønt belte er Case Formel 1. Her må teamet selv komme med tiltak basert på teori og oppgaver slik at flyten øker og kunden mottar sin bestilling innen tidsfristen. Kunden kan bestille 4 forskjellige F1-modeller.

 

Første runde leverte teamet 0 stk av kundens bestilling. Med bruk av ulike Lean metoder klarte teamet etter 3. runde målet:  Planlegge, montere, fakturere og levere riktig modell av Formel1 bilen med riktig antall og riktig kvalitet, til riktig sted og til riktig tid. Uten å legge til noen ressurser!

I tillegg til Lean teori, krydrer kursleder Marny Østreng kursene med diskusjoner, oppgaver, business-caser, flere Lean-spill, eksempler fra virkeligheten og filmer.

 

 

Gjennom hele kurset får deltagerne veiledning og tid til å trene på Lean-metodene slik at det blir lettere å bruke de på hjemmebane.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 4 nivåer: Lean hvitt, gult, grønt og svart belte.
For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Hvitt belte er valgfritt. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

Tusen takk til hver eneste deltager for solid engasjement og 4 inspirerende dager!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid. 

 

Vil du være med på våre Lean sertifiseringskurs?

Klikk her for å se kurskalenderen.