Lean kurs

Madisa Consulting tilbyr Lean sertifiseringskurs, skreddersydde bedriftsinterne Lean sertifiseringer, Lean kurs og foredrag etter dine behov. Lean-spillet "case gokart" og 5S er spesielt populært. Klikk her for å se kurskalenderen og informasjon om påmelding. 

Lean sertifiseringskurs gir deg verktøykassen du trenger for å engasjere teamet ditt til og skape flyteffektivitet for kunden som gir resultater på bunnlinjen.

 

10% rabatt pr. deltager! 

Gjelder ved påmelding av 2 eller flere deltakere samtidig på åpent Lean sertifiseringskurs.

 

Vi er opptatt av trygghet og langsiktig læring og tilbyr derfor 2 timer GRATIS rådgivning etter utført Lean svart belte sertifiseringskurs.  

 

 

«Kurset har gitt oss alle en «boost» for å kjøre på med Lean og tildele mer ansvar for å få en bedre hverdag. Det er positivt at en utenforstående aktør som Madisa Consulting, gir oss økt kompetanse i et annerledes perspektiv og forsterker mitt ønske om fremdrift.»  Tobias Bryntesson, Produksjonsleder Tine.

 

Lean-spill er lærerikt og gøy. Bildet viser kursdeltagere som gjennomfører simuleringen.

Lean-spill er lærerikt og en motivasjonsbooster. Bildet viser kursdeltagere som gjennomfører simuleringen case gokart på Lean gult belte sertifiseringskurs.

Våre kursdeltagere anbefaler oss som leverandør med 5,5 av 6 poeng på evalueringer. Les om våre referanser her.

 

Gjennom vårt samarbeid med Høgskolen i Østfold og mangeårig erfaring, har vi den faglige tyngden du trenger.

 

På våre kurs benyttes et enkelt og folkelig språk samtidig som vi ivaretar grunnleggende begreper i Lean.

 

Kurset inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer.

 

Lean sertifiseringsprogram

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen.

Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte!

Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

I tillegg får deltageren eksklusiv tilgang til MC Lean Svart Belte Klubb på LinkedIn.

 

Tid og sted

Kurskalenderen gir deg oversikt over oppsatte kurs og påmeldingsfrister.

Thon hotell Linne, Statsråd Mathiesens vei 12, 0598 Oslo.

 

Lean sertifiseringsprogram

 

Om Kursholder: Marny Østreng Unnli

Kursholder Marny Østreng Unnli

Daglig leder og senior rådgiver Marny Østreng Unnli fra Madisa Consulting AS er kursholder. Marny er Lean-entusiast, sertifisert Lean Black belt & har en bachelor i Business Administration fra Bowling Green State University. Hun har bred kompetanse og operasjonell ledererfaring innen Lean, prosesseffektivisering og logistikk fra internasjonale selskaper. Hun underviser også på Høgskolen i Østfold.

Kursdeltagere gir Marny’s formidlingsevne 5,5 av 6 poeng på evalueringer. Som kursinstruktør blir hun betegnet som inspirerende og kunnskapsrik. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kursdeltageren har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

Som tidligere Norgesmester og Amerikansk universitetsmester i turn, stiller hun strenge krav til å levere beste kvalitet i hennes målrettede og strukturerte arbeid.

 

Lean Gult belte Sertifisering 

 

Oppnår forståelse av grunn-elementer i Lean som strategi og metodikk. Får innblikk i metoder og verktøy som kan bli en del av tankegangen i det daglige forbedrings-arbeid. Kurset varer i 2 dager.

 

Målgruppe

Kurset krever ingen tidligere kjennskap til Lean og passer for alle som vil bidra med forbedringer uavhengig av bransje, arbeidsoppgaver og stilling.

Kurset gir muligheter til påbygning til Lean Grønt belte sertifisering og Lean Svart belte sertifisering.

Klikk her for detaljer om kurset.

 

 

Lean Grønt belte Sertifisering

 

Oppnår en dypere kompetanse i Lean som gir forutsetninger til å være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i din virksomhet. Kurset er påbygning fra gult belte og varer i 4 dager.

 

Målgruppe

Kurs-deltageren må være Lean gult belte Sertifisert. Kurset passer for lean pådrivere, lean navigatør, prosess-eiere, lean-ansvarlig, ledere og fremtidens ledere. Kurset gir muligheter for påbygning til Lean Svart belte sertifisering.

Klikk her for detaljer om kurset.

 

 

Lean Svart belte Sertifisering

 

Det høyeste utdanningsnivået innen Lean er Svart belte sertifisering.

Sammen med sertifiseringen får du også tittelen Lean manager MC!

Oppnår grundig fordypning og trening i Lean som gir forutsetninger til å planlegge, iverksette og lede forbedringsarbeidet. Du vil også kunne lære bort Lean til kollegaer i din virksomhet for å skape en lærende organisasjon. Som en del av kurset besøker vi Lantmännen Unibake Norway AS og Statoil Fuel & retail AS. I tillegg får vi besøk av gjesteforeleser Jon Anders Høntorp, R&D manager på Ekornes beds AS som skal snakke om Lean Startup og innovasjon.

Kurset er påbygning fra gult og grønt belte og varer i 6 dager.

 

Målgruppe

Svart belte sertifisering passer for lean-navigatør, lean-ansvarlig, ledere og fremtidens ledere. Kurs-deltageren må være Lean Gult belte sertifisert og Lean Grønt belte sertifisert.

Klikk her for detaljer om kurset.

 

Leveranser som inngår i prisen

 • Topp kvalitet av kursinnhold (5,5 av 6 poeng på evalueringer)

 • Kurs-dokumentasjon

 • Innrammet sertifiseringsbevis ved bestått eksamen

 • Flott gult, grønt eller svart belte

 • Lunsj, snacks, kaffe, te og isvann hele dagen

 • Gratis parkering

 • Inspirasjon!

 

Pris

Priser er spesifisert under hver sertifisering.

Ved 2 eller flere deltakere fra samme virksomhet får du 10 % rabatt pr. deltager.

Ta kontakt for nærmere detaljer.

 

Salgsbetingelser

 • Påmelding er bindende.

 • Ved avbestilling/endring før påmeldingsfristen, refunderes 100 % av deltakeravgiften.

 • Ved avbestilling/endring etter påmeldingsfristen og inntil 4 dager før oppstart av kurset, refunderes 50% av deltakeravgiften.

 • Ved avbestilling/endring etter påmeldingsfristen og inntil 3 dager før oppstart eller under kurset, er det ingen refusjon.

 • Avbestilling gjøres skriftlig til marny@madisaconsulting.no

 • Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset skal avholdes

 • Force Majeure: Hendelser utenfor Madisa Consulting's kontroll før/under arrangementet, gir oss rett til å kansellere bestillingen. Ved slike hendelser vil vi finne en god løsning for nytt arrangement.

 

 

Har du spørsmål om Lean, tidstyver eller våre sertifiseringskurs?

Ta kontakt med Marny på tlf 928 31 395.