Lean Svart belte sertifisering

Svart belte sertifisering

Lean Svart belte Sertifisering

 

10% rabatt pr. deltager! 

Gjelder ved påmelding av 2 eller flere deltakere samtidig på åpent Lean sertifiseringskurs.

 

Det høyeste utdanningsnivået innen Lean er Svart belte sertifisering.Sammen med sertifiseringen får du også tittelen Lean manager MC!

 

Mål: Oppnår grundig fordypning og trening i Lean som gir forutsetninger til å planlegge, iverksette og lede forbedringsarbeidet. Du vil også kunne lære bort Lean til kollegaer i din virksomhet for å skape en lærende organisasjon. Kurset er påbygning fra gult og grønt belte og varer i 6 dager.

 

På våre kurs benyttes et enkelt og folkelig språk samtidig som vi ivaretar grunnleggende begreper i Lean. Kurset inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, gjesteforelesere, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer.

 

Vi skal se hvordan Lean kan praktiseres med bedriftsbesøk til Lantmännen Unibake Norway AS og Circle K Norge AS (Tidligere Statoil Fuel & retail AS).

 

I tillegg har vi 3 meget spennende gjesteforelesere:

Dr. Gunnar Andersson, førsteamanuensis Industriell Innovasjon Høgskolen i Østfold og styremedlem i Lean forum Østfold. Gunnar har besøkt Toyota i Japan og vil fortelle om sine møter med ledelse, "senseier" og produksjon. Hva kan vi lære av Toyota for å bli bedre på Lean-ledelse i Norge?

Dr. Gunnar Andersson, førsteamanuensis Industriell Innovasjon Høgskolen i Østfold og styremedlem i Lean forum Østfold. Gunnar har besøkt Toyota i Japan og vil fortelle om sine møter med ledelse, "senseier" og produksjon. Hva kan vi lære av Toyota for å bli bedre på Lean-ledelse i Norge?

Knut Vissmark er Senior Lean Prosjektleder for Kompetansesenter Lean og Kvalitet i DNB Bank ASA.
Han vil fortelle om hvordan DNB jobber med Lean i en stor organisasjon og beskrive hvordan Lean-arbeidet er litt annerledes i en tjeneste-virksomhet.

Jon Anders Høntorp er R&D manager på Ekornes beds AS som utvikler og produserer varemerket Svane®. Han vil fortelle om hvordan de, med inspirasjon fra Lean Startup metoden, jobber med innovasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre kursdeltagere gir oss 5,5 av 6 poeng på kursets innhold på evalueringer.

 

Kursrekkene gir gode kunnskaper og verktøy for forbedrings- og effektiviseringsarbeid, men fokuserer også sterkt på verdier, kvalitet og kultur i organisasjoner. Denne tilnærmingen øker relevansen for LEAN i offentlig sektor, og gjør det enklere og implementere LEAN-kunnskap mot tidligere kompetanse og erfaring. Kursene er lagt opp på en slik måte at det fremmer stor deltagelse og aktivitet hos kursdeltagerne hele tiden gjennom diskusjoner, refleksjoner, praktiske (og morsomme!) oppgaver, hjemmeoppgaver og eksamener. Det er utfordrende å "være på" hele tiden, men læringsutbytte blir så enormt mye større. Kursleder stiller positive krav til deltagerne, og krever alltid mer av seg selv. Kursrekkens innhold stemmer godt overens med målene for hvert kurs. Det er en absolutt fordel at kursene holdes på tvers av bransjer - som kursdeltagere sitter vi igjen med langt flere perspektiver på eget LEAN-arbeid. Anne Sofie Andersen, Kommunalsjef Rakkestad kommune.

 

Kurset gjennomføres i Oslo. Sjekk ut kurskalenderen for neste Lean sertifiseringskurs og påmelding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Målgruppe

Kurs-deltageren må være Lean Gult belte sertifisert og Lean Grønt belte sertifisert.

Svart belte sertifisering passer for lean-navigatør, lean-ansvarlig, ledere og fremtidens ledere.

 

Sertifiseringskriterier

For å bli sertifisert må kurset gjennomføres og 2 hjemmelekser presenteres for kursdeltagerne.

I tillegg må 2 skriftlige eksamen fullføres og oppnå minimum 80 % korrekt. De som ikke består eksamen får kursbevis for deltakelse, men blir ikke sertifisert.

 

Sted

Våre kurs arrangeres sentralt i Oslo på Thon hotell Linne.

Statsråd Mathiesens vei 12

0598 Oslo

Kontakt oss for å få rabatt på hotellovernattingen! Jo tidligere bestilling, jo bedre pris.

 

Pris

Totalpris pr. deltager inkl. lunsj: 22 000,- eks. mva.

Ved 2 eller flere deltakere fra samme virksomhet får du 10 % rabatt pr. deltager.

 

Salgsbetingelser

Klikk her for å se salgsbetingelser.

 

grunder

Les mer om kursinstruktør Marny Østreng Unnli. 

Ta kontakt med Marny

på tlf 928 31 395

om du har spørsmål om

Lean eller våre sertifiseringskurs.